1200 TL VE ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO FIRSATI!
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Doğal Cilt Bakım Ürünleri, Yeni Bir Umut

02-05-2024 02:54
Doğal Cilt Bakım Ürünleri, Yeni Bir Umut
Kusursuz cilt, saflık ve dokunmayı seveceğiniz yumuşaklık; Bunlar, bugün kozmetik mağazalarında bulduğumuz "Yaşlanma Karşıtı Kremlerin" değişmez vaatleridir. Kadınlar sürekli olarak çeşitli Yaşlanma Karşıtı ürünlerde aradıkları gençleştirici mucizeyi onlara sağlayabilecek piyasadaki en iyi ürünleri arıyorlar. Ürün ister ithal olsun ister yerli olsun, ister pahalı ister uygun fiyatlı olsun, çoğu kadının gençliğini koruma ihtiyacını karşılayabildiği sürece, mağazalardaki kasalar her zaman yoğun bir çalışma günü geçiriyor.


Günümüz endüstriyel kozmetik devlerinin üretikleri kozmetik ürünler, içerdikleri "özel" bileşenlerle tanınırlar. Bunlar, bir gecede veya uzun bir süre boyunca en iyi sonuçları sunmayı vaat eden bileşenlerdir. Cilt tipine ve bireyin güzellik ve yaşlanma karşıtı taleplerine bağlı olarak. Ancak günümüzde piyasada etiketlerinde ne yazıyor olursa olsun sadece iki çeşit yaşlanma karşıtı krem bulunmaktadır. Doğal içerikler ve kimyasal içerikli olanlar. Şimdi doğal ve kimyasal olarak üretilmiş ürünler arasındaki farkı tanımlamanın zamanı geldi. Evet, faydalara odaklandık ama içindekiler de göz atmaya değer.


Güzellik ürünleri her zaman duyuları harekete geçiren sloganlar taşır. Herkes güzel olmak ister. Güzellik her zaman dünyayı ele geçirir, bu yüzden aslında tarihteki her ünlü erkek veya kadının arkasında, kaderlerinin gidişatını etkileyen başka bir erkek veya kadın vardır derler. Zarif plastik kapların ve plastik krem şişelerinin içinde göremediğimiz şeyler, zararlı olabilecek güzellik malzemeleridir.

 
Bir market rafının ortak düzenini ikiye ayıralım: Doğal cilt kremleri ve yapay kremler. Ambalaj bize bunların ortak faydalar sunduğunu söylese de, ambalaj bize hiçbir zaman yan etkilerinin olup olmadığını ve en önemlisi gerçekte ne içerdiklerini söylemez.

 
Örnek olarak bir şişe doğal yaşlanma karşıtı kremi ele alalım. Ürünün içeriği doğal Aloe Vera, Asya Papayası gibi yapraklardan, meyve ve sebze özlerinden ve diğer doğal olarak elde edilen maddelerden gelebilir. Bu kremin içeriğini değerlendirdiğimizde tek bir düşüncede kesinlikle hemfikir olacağız: Ürünün doğal olması nedeniyle yan etki görülme olasılığı daha azdır.


Doğal yaşlanma karşıtı kremlerin kansere ve cilt sorunlarına neden olduğundan her zaman daha az şüphelenilmiştir. Doğal özün çoğu cilt tipine uyumu nedeniyle tahriş ve alerjilerin oluşma şansı daha azdır. Doğal yaşlanma karşıtı kremler, tahrişe, yaralara ve kızarıklığa neden olmadan farklı cilt tiplerine uyum sağlama konusundaki özel yetenekleriyle bilinir. Doğal yaşlanma karşıtı kremler, kremin sadece "dost tipi" olmasının yanı sıra, yapay nesnelere enjekte edilen nanopartiküllerin aynısını üretebilir. Mikroenkapülasyon olarak da adlandırılan bu nano parçacıklar, doğal bileşenlerin cilt tarafından emilmesini kolaylaştırır.


Ne yazık ki, tüm doğal kremler kullanıcıya en iyi sonuçları sağlayacak kadar uzun süre dayanmaz. Doğal kremler koruyucu madde enjekte edilmediği sürece kolaylıkla bozulur; ancak bunu tercih etmek ürünün doğal özünü kaybetmek anlamına gelir.


Şimdi yapay kremlerin ait olduğu raftan bilinen bir ismi seçelim. Yakından incelersek alışılmadık içerikler içerebileceğini görebiliriz. Ya laboratuvarda aşılanan bileşenlerin çoğunu içerirler ya da açıkça çok yapay olduklarından kullanım için güvensizdirler. Yapay yaşlanma karşıtı kremler olarak da bilinen bu ürünler, doğal olmayan peptitler, A Vitamini veya retina-A, Alfa-Lipoik Asit ve Hyaluronik Asit veya DMAE içerir. Bu ürünler yanlış cilt tipinde kullanıldığında deri döküntülerine neden olabilecek olası faktörlerdir ve daha da kötüsü, cilt kanserinin ve diğer cilt anormalliklerinin kaynağı olabilirler.

 
Bir kozmetik kullanıcısı olarak her zaman iki seçeneğe açıksınız: Yapayı tercih edin veya doğal olun. Ancak sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı için ve neredeyse eşit faydalar elde etme imkanı varken doğal kozmetik ürünleri açıkçası en iyi seçenek olacaktır.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.