1200 TL VE ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO FIRSATI!
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Gözaltı Sarkmasına Bitkisel Çözüm Nelerdir?

26-12-2022 05:19
Gözaltı Sarkmasına Bitkisel Çözüm Nelerdir?
Kadınların ve erkeklerin en büyük sorunlarından biri yaş ilerledikçe gözaltlarının zamanla sarkmasıdır. Bu durum genellikle yaşlılığın belirtisidir. Kişiler bu olaydan kaçınmak için kendilerini genç yaşta kozmetik ürünlerine sarılmak zorunda hissederler. Oysaki kozmetik ürünleri kullanmak çözüm kalıcı bir çözüm sunmamaktadır. Gözaltı sarkmalarının doğal yöntemlerle azaltılması veya tamamen giderilmesi mümkündür. Eğer siz de evinizde doğal çözümler ile gözaltlarınızın sarkmasını engellemek veya gidermek istiyorsanız bu yöntem sizin derdinize deva olacaktır. Unutmayın önceden alınan önlemler her zaman daha etkili olacaktır.

Gözaltı Sarkmasına Bitkisel Yağlar

Doğanın mucizesi olan bazı ürünler bize bu konuda yardımcı olmaktadır. Gözaltı sarkmasına bitkisel çözüm dendiğinde ilk akla gelen bitkisel yağlar olacaktır. Hemen hemen her kişinin olumlu sonuç alacağı zeytinyağı ve avokado yağı mucizesinden bahsedilir. Zeytinyağı vücuda olduğu kadar cilt güzelliği için de oldukça faydalı bir yağdır. Zeytinlerin ezilmesi sonucu ortaya çıkan bu yağ, temiz cilde uygulandığında cildi nemlendirmenin yanı sıra cildin sıkılaşmasına da yardımcı olmaktadır. Zeytinyağını sarkan veya sarkmış gözaltlarınıza uygularsanız önceden sarkmış gözaltlarını düzelteceği gibi gözaltlarınızın sarkmasını da önlemektedir.

Zeytinyağı tek başına cilde uygulanabileceği gibi avokado yağı ile karıştırılıp da kullanılabilir. Zeytinyağını Aktar veya marketlerden Avokado yağını da kozmetik mağazalarından veya yine marketlerden bulabilirsiniz. Bu uygulamada yapılması gereken, öncelikle yağları karıştırmak olacaktır. Yağları gözaltlarınıza uygulamadan önce cildinizin temiz olduğundan emin olun. Aksi halde cildiniz yağlar ile tam temas etmezse yöntem işe yaramayacaktır. Yağ karışımını temiz gözaltınıza güzelce sürün. Bu yöntemi aynı zamanda sadece gözaltına değil tüm cildinize de uygulayabilirsiniz. Yağları sürdükten sonra durulamaya gerek yoktur, yağlar cildinizde kalabilir. Fakat cildiniz yağlı ise durulamanız tavsiye edilmektedir. Çünkü yağlar cildinizi daha çok yağlandıracaktır. Avokado yağı da tek başına kullanılabilir. Fakat zeytinyağı kadar etkili olmayacaktır.

Gözaltı Sarkmasına İyi Gelen Kuşburnu

Kuşburnu hem tadı hoş hem de çok yararlı bir bitkidir. Gözaltı sarkmalarına oldukça da iyi geldiği bilinmektedir. Kuşburnunu aktarlardan kolaylıkla bulabilirsiniz.
Kuşburnunu bir su içerisinde kaynatıp güzelce demlemeniz gerekir. Elde ettiğiniz kuşburnu suyu cildiniz için bir losyon olacaktır. Göz çevresini kapsayacak büyüklükte 2 parça pamuğu demlemiş olduğunuz kuşburnu suyu ile ıslatınız. Gözaltınızda sarkan yerlere değecek şekilde gözlerinize ıslak pamukları yerleştiriniz. Bu kolay yöntem sayesinde hem gözaltı sarkıklarınız toparlayacak hem de gözünüz rahatlayıp tüm şişliklerden kurtulacaktır. Kuşburnunun sıkılaştırıcı özelliği sayesinde kısa zamanda cildiniz yenilenecektir. Ancak ilk defa da sonuç almanız mümkün değildir. Düzenli bir şekilde her gün uygulandığı zaman sizde değişimi göreceksiniz.

Gözaltı Sarkmasına İyi Gelen Bitkisel Maskeler Nelerdir?

Kivi ve Yoğurt maskesi gözaltlarını nemlendirir, canlandırır. Düzenli kullanımın hemen ardından gözaltınızdaki şişlik azalacak ve koyu halkalar tamamen yok olacaktır. 1 dilim kivi ve 1 tatlı kaşığı yoğurdu bir kap içerisinde ezerek karıştırınız. Bu karışımı 10 dakika gözaltınızda bekletin ve ardından durulayın.

Kahve ile yapılan maske yönteminde, kahvenin içinde bulunan kafein sayesinde gözaltındaki şişkinlik ve yorgunluk tamamen azalır. 1 tatlı kaşığı kahve ve 1 tatlı kaşığı balı bir kap içerisinde karıştırın. Bu karışımı 10-15 dakika gözaltınıza uygulayın ve süre bitiminden sonra durulayın.

Süt kreması ve kakao maskesi gözaltınızdaki yorgunluk ve şişkinliği alacaktır. Süt kreması gözaltınızı nemlendirir kakao ise sıkılaştıracaktır. 1 çay kaşığı kakao ile 1 çay kaşığı süt kremasını bir kap içerisinde karıştırın. Karışımı 20 dakika boyunca gözaltınıza uygulayın ve ardından ılık su ile yıkayınız.

Gözaltı Sarkmasına Neden Doğal Çözüm Uygulanmaktadır?

Bitkisel çözümler ekonomik olarak kişiyi zarara sokmamaktadır. Bilmeniz gereken kozmetik ürünlerin sonu gelmemektedir. Buda oldukça pahalı olmaktadır.  Kozmetik ürünler kullanıldığında istenilen net bir sonuç alınana kadar bir sürü marka denenir ve ekonomik anlamda zamanla bütçeyi sarsabilmektedir. En iyi bitkisel çözümler sayesinde hem istediğiniz sonucu elde edebilecek hem de bütçenizi etkilemeyecektir. Gözaltı sarkmaları kendini göstermeden bu uygulamayı yaparsanız cildiniz her zaman genç ve oldukça güzel görünür. Deneyin ve bu farkı siz de görün.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.